Nieuws

Geef je sportkleding, -schoenen en -materialen een nieuw leven. Doe ze in de Let’s Keep the Ball Flying (LKTBF) ton in de Sneker Sporthal.

#WijVCSneekdoenhetsamen is een nieuw motto dit seizoen. Bij VC Sneek genieten we allemaal van de momenten dat we op het veld staan en lekker mogen volleyballen. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn miljoenen kinderen op de wereld die om verschillende reden niet de mogelijkheid hebben om te kunnen volleyballen.

Let’s Keep the Ball Flying is een sociale community die gelooft dat elk kind het verdiend om te volleyballen. Samen werken wij met de wereldwijde volleybal familie eraan om sociale impact te realiseren, inspirerende projecten te creëren en kinderen over de hele wereld een kans te geven op onvergetelijke volleybalherrineringen.

In Nederland zijn we op dit moment bezig met het ‘Happiness Project’ waarbij we gebruikte materialen, schoenen en kleding inzamelen om ze een nieuw leven te geven bij kinderen en projecten over de hele wereld.

Heb jij nou nog oude…
Volleybalschoenen
Sporttassen
Volleybalkleding (shirts, broekjes, kniebeschermers, sokken, trainingspakken)
Volleybalmaterialen (netten, ballen)
…over? Lever ze dan vanaf nu in in de Let’s Keep the Ball Flying (LKTBF) ton in de Sneker Sporthal.

Samen kunnen we een verschil maken! Wacht niet langer en lever je oude spullen in en help een ander!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Danique Aardema (M: 06 34672645 of E: daniqueaardema@hotmail.com).

Delen

Laatste nieuws

Lees meer

Menu