1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuwe trainer dames 1 VC Sneek

Nieuwe trainer dames 1 VC Sneek

Nieuws

De 44-jarige Jeffrey Scharbaai uit Delden wordt het komende seizoen de nieuwe trainer/coach van het eerste damesteam van VC Sneek. Scharbaai was afgelopen 3 seizoenen tweede-trainer/coach bij Team Eurosped uit Vroomshoop.

Met het aantrekken van Scharbaai hoopt de Sneker vereniging de opgaande lijn te kunnen voortzetten. Hij zal dat samen doen met de huidige eerste trainer/coach Henriëtte ter Steege die weer haar rol als tweede trainer/coach op zich zal nemen. Tevens blijft Jurjen de Jong deel uitmaken van de technische staf.

Scharbaai heeft al langer de ambitie om hoofdcoach te worden van een eredivisieteam. Na een periode van 3 seizoenen tweede trainer/coach bij Eurosped onder Jan Berendsen kan hij deze ambitie waar maken bij VC Sneek. Ter Steege en Scharbaai kennen elkaar sinds de jaren 90 bij Arke Pollux. Scharbaai begon zijn trainerscarrière bij het eredivisie- team Arke/Pollux, waar hij drie jaar geleden in de naam van Team Eurosped weer terugkeerde. In de tussentijd trainde de Deldenaar bij Krekkers, Apollo 8, en Rivo Rijssen.

Delen

Laatste nieuws

Lees meer

Menu