1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuws van dames 1 VC Sneek

Nieuws van dames 1 VC Sneek

Nieuws

Met de komst van Rixt van der Wal en Sanne de Ruiter uit de eigen gelederen en Wies van Solkema is de selectie van VC Sneek voor komend seizoen compleet.

Henriëtte ter Steege heeft een stapje terug gedaan en zal haar rol als assistent-trainer weer op zich nemen. De dames zullen getraind en gecoacht worden door Jeffrey Scharbaai. Scharbaai was assistent-trainer bij Eurosped uit Vroomshoop en zal samen met Henriëtte en Jurjen de Jong de technische staf gaan vormen.

In vergelijking met het afgelopen seizoen zijn Mable Hengeveld, Monique Volkers en Iris Reinders niet meer in de Sneker Sporthal te bewonderen. Iris stapt over naar Regio Zwolle, Monique kiest voor haar werk als fysiotherapeute en van Mable is momenteel niet bekend voor welke vereniging zij komend seizoen zal uitkomen. De selectie wordt weer op peil gebracht door de komst van Rixt, Sanne en Wies.

De selectie voor het seizoen 2020-2021 bestaat derhalve uit de volgende 12 speelsters: Danique Aardema, Jasmijn Akse, Geldou de Boer, Lieze Braaksma, Anlène van der Meer, Sanne de Ruiter, Britt Schreurs, Wies van Solkema, Nienke Tromp, Rixt van der Wal, Sjanet Wijnia en Roos van Wijnen. De technische staf bestaat uit: Jeffrey Scharbaai, Henriëtte ter Steege en Jurjen de Jong.

Met deze selectie en staf verwachten we weer een vooraanstaande rol te kunnen spelen in de Nederlandse competitie!

Delen

Laatste nieuws

Lees meer

Menu