Aanmelden

Als je lid wilt worden van VC Sneek, verzoeken wij je het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden.

Aanmeldingsformulier

  Geslacht
  manvrouw

  Ik wil mij opgeven voor
  herendamesjongensmeisjescmv (<12 jaar)

  Wil je competitie spelen?
  janee

  Heb je eerder gevolleybald?
  janee  Voeg je pasfoto toe (wanneer je competitie wilt spelen)

  Doorlopende machtiging
  Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan VC Sneek om doorlopende incasso- opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de jaarlijkse contributie. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Volgens de statuten dien je beëindiging van lidmaatschap schriftelijk voor 1 juni voorafgaande aan het nieuwe seizoen door te geven aan VC Sneek.

  Ik betaal in ... termijnen
  124

  Vrijwilliger functie
  Uiteraard zijn bij onze vereniging vrijwilligers van groot belang. Een vereniging met zoveel leden kan alleen goed draaien dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Misschien heeft u als ouder of heb jij als senioren lid een beroep en/of hobby die ons goed van pas kan komen.

  Ik ben geïnteresseerd in:

  Het geven van trainingenCoachingHet contactpersoon zijn van een (jeugd)teamHet helpen bij geldwervingsactiesHet fluiten van wedstrijden (na het volgen van een training)SponsoringLid zijn van het bestuurWerkzaamheden bij een commissie

  Akkoord privacy

  Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA Privacy Policy en voorwaarden

  Delen