Bekijk hier de scheidsrechterschema’s in de Sneker Sporthal en sporthal Schuttersveld, zodra dit bekend is.

Scheidsrechter zijn is leuk, moet leuk blijven en zelfs nog leuker worden! Om ook de scheidsrechters van VC Sneek daarbij te helpen, biedt de Nevobo diverse opleidingen op verschillende niveaus aan. Zo kunnen beginnende scheidsrechters via Volleybalmasterz.nl in hun eigen tempo, makkelijk en gratis het spelregelbewijs halen. Masterz staat voor uitstekende kennis van de spelregels. Op deze officiële Nevobo-site vind je alles om een ‘volleybalmaster’ te worden. Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Gebruik de oefentoetsen en kennis op deze site om snel je spelregelbewijs te halen!
Je leert op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd. Je snapt de beslissingen van de scheidsrechter beter. En vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst!
Ook als je geen jeugdspeler bent, kun je natuurlijk je voordeel doen met de kennis op deze site.

Zijn er scheidsrechters die hoger dan de 3e klasse willen fluiten, dan biedt de Nevobo opleidingen dichtbij huis.

Wil je voor VC Sneek wedstrijden fluiten of heb je vragen over arbitrage? Neem dan contact op met de scheidsrechtercoördinator van VC Sneek (Tjitske Wind).

RegioscheidsrechtersScheidsrechters vereniging
Marijn TekstraDirk Horjus
Tjitske WindKlaas Hijlkema
Martina HoekstraJohn Kumbangsila
Dieuwke Kramer

Marijn Tekstra is naast volleyballer bij VC Sneek, inmiddels vooral een bekend gezicht als jeugdige scheidsrechter die al op hoog niveau wedstrijden fluit. Hij is ambitieus, gedreven en talentvol en heeft al heel jong bewust gekozen voor het vak van scheidsrechter. Marijn fluit dit seizoen in de nationale topdivisie, het op één na hoogste niveau.

Delen