Aanloop teamindeling Dames nieuw seizoen ’22-‘23

Nieuws

De Technische Commissie is volop aan de slag met de voorbereiding op het komende seizoen ’22-’23. We werken stap voor stap aan de hand van het Technische beleidsplan met hierin de uitgangspunten voor de toplijn, de basislijn en de recreatielijn. Inmiddels hebben we alle speelsters en (nieuwe) trainers gesproken om te inventariseren wat de volleybalwensen en ambities voor komend seizoen zijn. De aansluiting vanuit de Jeugd naar de Dames hebben we – uiteraard samen met de Jeugd TC – goed in beeld. Uit deze eerste inventarisatie is al naar voren gekomen dat er een extra damesteam nodig is. Deze aanvraag loopt bij de Nevobo. Komend seizoen gaan we zoals het nu lijkt dus starten met 9 damesteams.

De volgende stappen in de aanloop naar een voorlopige indeling zijn de selectietrainingen van de toplijn teams. Op dinsdag 17 mei, dinsdag 24 mei, dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni zullen deze trainingen plaatsvinden. Dit onder leiding van Mohammed Rohmdane en Bryan de Haas. De trainers en de TC stellen de selecties van Dames 2, 3 en 5 samen. Mocht je hier onverwacht niet voor in aanmerking komen dan ontvang je hier komende week persoonlijk bericht van. Na deze selectietrainingen hebben we het beeld van de voorlopige indeling compleet. We verwachten de voorlopige indeling op vrijdag 10 juni op de website te publiceren.

Mochten er nog vragen zijn over de aanloop naar het nieuwe seizoen dan horen we het graag. Dit kan via Tc.dames@vcsneek.nl of via persoonlijk contact met één van de leden van de technische commissie.

 

Met sportieve groet,

Technische Commissie VC Sneek

Han Mulder (voorzitter)

Delen

Laatste nieuws

Lees meer