Heren 1, Jongens C en Meisjes A1 kampioen

Nieuws

Sneek deed gisteren goede zaken. Zowel Heren 1 als Jongens C werden in eigen hal kampioen. Ook meisjes A1 deed in Nieuw-Buinen goede zaken en werden kampioen van de Topklasse A.

Meisjes A1
Meisjes A1 won met grote overtuiging van Tyfoon MA1. Setstanden als 7-25, 15-25, 11-25 en 12-25 lieten zien dat Sneek overtuigend kon winnen. met nog 1 wedstrijd te gaan staan zij met 9 punten voor op de nummer 2, Lycurgus MA1, en kunnen zij niet meer worden ingehaald

Jongens C
Jongens C werd in eigen hal kampioen. Zij speelden tegen de nummer 2, Punt Ut XC2. Als de jongens van Sneek dit zouden winnen, zouden zij met nog 1 wedstrijd te gaan al kampioen zijn. Jongens C laat Punt Ut met 7 punten achter zich, wat dus maakt dat zij niet meer in te halen zijn.

Leuk was dat bij deze wedstrijd aan het eind Heren 1 aanwezig was.

Heren 1
Hoe mooi is het om in eigen hal kampioen te worden, in een overvolle zaal, waar zelfs mensen moesten staan. Waar de tegenstander fanatiek liedjes meetrommelde en waar de jongens van B1 de trommel voor VC Sneek bedienden. Na de eerste set was de blijdschap groot, maar na de tweede set stond officieel vast dat de heren kampioen werden, en dat werd uitbundig gevierd. Zo sportief als men is, werd Heren 1 door de tegenstander na twee sets al gefeliciteerd met de overwinning. De derde en vierde set gingen overtuigend naar Sneek, en de libero van Set Up mocht nog een gele kaart in ontvangst nemen.

Delen

Laatste nieuws

Lees meer