Hong Zhao en Rixt van der Wal te gast in Tijd Voor Volleybal

Nieuws

Tijd Voor Volleybal kent een hoog Friso Sneek gehalte zo aan het eind van het jaar en aan het begin van het nieuwe jaar. Hong Zhao was in de vijfde editie te gast en in de daaropvolgende aflevering komt Rixt van der Wal aan het woord.

Prominente gasten
Het programma wordt altijd gepresenteerd door Jeffrey Klok en wordt in de eigen studio in Utrecht opgenomen met eenmaal in de veertien dagen prominente gasten uit de Nederlandse volleybalwereld. Het programma heeft inmiddels rond de duizend abonnees.

Eigen youtube kanaal
Tijd Voor Volleybal is de volleybaltalkshow van Nederland en altijd te bewonderen via het eigen youtube kanaal. Op zondag worden de opnamen gemaakt en dinsdags is de uitzending te zien. Afgelopen dinsdag was Hong Zhao aanwezig en zij vertelde vol trots over de huidige verrichtingen van de dames van Friso Sneek. Daarnaast kwamen de Chinese cultuur en het zitvolleybal aan bod. Hong Zhao is namelijk naast assistent-trainer van Friso Sneek ook bondscoach van het Nederlands zitvolleybalteam dames en voormalig Olympiër en Paralympiër.

IJzersterke blok
Meteen in januari wordt de zesde aflevering uitgezonden met daarin midspeler Rixt van der Wal. Zij is de revelatie van dit seizoen mede door haar ijzersterke blok en de befaamde omloopballen. De jeugdige speler komt tevens uit voor Jong Oranje samen met Rosa Entius die ook bij de Sneker brigade van Erik Reitsma speelt. De aflevering van deze week is te zien via https://youtu.be/jWfNvhLOhRg

Bron: VC Sneek
Foto: Lieuwe Bosch en Grootshotz

Delen

Laatste nieuws

Lees meer