In Memoriam: Koen Sikkema (Heren 1)

Nieuws

Volleyballer Koen Sikkema van VC Sneek is afgelopen weekend zeer onverwacht uit het leven gerukt. Koen Sikkema groeide dit seizoen uit tot een van de grote steunpilaren van VC Sneek. De buitenaanvaller maakte aan het begin van dit seizoen de overstap van tweede divisionist VC58 naar Snekerformatie. Met VC Sneek werd Sikkema in het debuutjaar in de eerste divisie meteen kampioen.

Het overlijden maakte diepe indruk op een ieder want Koen Sikkema was een vrolijk en toegankelijk mens. Hij genoot van het spelletje en was binnen de club een geliefd persoon. Met het overlijden van Koen Sikkema verliest VC Sneek een geweldig mens en volleyballer.

Op maandag 15 mei zal in Sporthal Wiarda in Leeuwarden de afscheidsbijeenkomst zijn. De afscheidsdienst  is van 14.30 uur tot 16.00 uur. Daarna volgt een informeel samenzijn en is er gelegenheid tot condoleren van 16.00 uur tot 17.30 uur.

De herdenking is te volgen op: https://afscheid.nabestaandenloket.nl/koen-sikkema/over-de-uitvaart?fbclid=IwAR28Iafnt80-uX3OscXfO2EUyHN1aqtr15eZ74-Q4lYw_JNjHy_SQ9LrYLU

Een bericht achterlaten voor de nabestaanden kan via deze link:

https://afscheid.nabestaandenloket.nl/koen-sikkema/over-de-uitvaart

We zullen allen onze lieve Koen missen.

Bron: VC Sneek

Delen

Laatste nieuws

Lees meer