Meisje A1 in Scheemda kampioen hoofdklasse.

Nieuws
Op 10 december ging meisjes A1 met 38 punten uit 8 wedstrijden richting Scheemda. Nog 2 sets winnen en dan mogen ze zich kampioen Hoofdklasse noemen. In 5 auto’s vol met speelsters, coaches en natuurlijk heel veel supporters gingen we die kant op. Makelaar idee/Set Uppers had 30 punten uit 8 wedstrijden dus het zou best eens een lastige wedstrijd kunnen worden en dan heb je natuurlijk heel veel supporters nodig!
Muziek
In een koude hal maakten onze meiden zich warm voor de wedstrijd. Ook het publiek moest zich warm houden maar gelukkig was er muziek in de hal om je warm te dansen. De wedstrijd begon en de eerste set werd met 25-21 gewonnen. Ook de tweede set werd redelijk makkelijk gewonnen met 25-15. Het kampioenschap is binnen!! En dan is het altijd lastig om het goede spel vast te houden, want de wedstrijd moet natuurlijk wel gewonnen worden. Gelukkig lukte dat goed en ging ook de derde set met 25-18 naar Sneek. De laatste set was het anders. Al snel keek Sneek tegen een achterstand aan. De Set Uppers begonnen er steeds meer in te geloven dat ze nog een setje gingen pakken. Maar… na weer een paar mooie opslag series wist Sneek ook deze set met winst af te sluiten. Dus met een goed gevoel gingen de meiden de kantine in om het kampioenschap te vieren! En het daarna in stijl af te sluiten bij de Mac.
Actieve oude-app-groep
Tijdens deze feestelijkheden kwam het idee om een mooi stukje te schrijven voor op de site van Vc Sneek. Altijd fijn als er dan iemand is die roept: dat wil mijn moeder vast wel doen! Zeker als deze moeder er op dat moment zelf niet bij is. Maar gelukkig hebben wij een actieve ouder-app-groep waarin de achterblijvers altijd goed op hoogte worden gehouden van de resultaten van onze toppers. Dus met dat live verslag heb ik er toch nog iets van kunnen maken.
Topklasse
Het volgende verslag is hopelijk een verslag van alle mooie prestaties in de topklasse A. Maar dan wel eentje geschreven door de meiden zelf! Voor nu wil ik onze toppers en hun fantastische coaches nogmaals feliciteren en veel succes wensen in de Topklasse!

Aldus een trotse moeder (Dank je wel moeders! Red.)

Delen

Laatste nieuws

Lees meer