Smashbalclinic VC Sneek gaat richting maximale deelname

Nieuws

De aanmelding voor de clinic van Smashbal die komende zondag in de Sneker Sporthal wordt gehouden van 13.00 uur tot 16.00 uur verloopt voorspoedig. De organisatie kan maximaal 50  enthousiaste kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar begroeten en die zullen zeker gehaald worden als we de animatoren Erik Reitsma en Koos Nederhoed mogen geloven. “Men kan zich nog steeds opgeven”.

Mooi voorportaal
Het duo is druk bezig met de voorbereidingen van deze tamelijk nog onbekende vorm van volleybal. Smashbal is zeer aantrekkelijk voor met name jongens die graag tegen een bal rossen. “We hopen door Smashbal te bewerkstelligen dat jongens weer gaan volleyballen op den duur en daarvoor is Smashbal een heel mooi voorportaal”.

Leuke vorm van volleybal
VC Sneek organiseert in totaal zes zondagen waarbij in toernooivorm Smashbal wordt aangeboden. Daarnaast zal er een vast trainingsmoment plaatsvinden waarbij onder deskundige trainers van VC Sneek gespeeld gaat worden. “We willen niet alleen iets leuks aanbieden voor deze leeftijdsgroep maar daarna ook een vervolg geven. Wat is er leuker dan met zijn allen sporten en dat nu in een onbekende maar heel leuke vorm van volleybal te doen,” zegt Erik Reitsma, trainer/coach van Friso Sneek dames en verantwoordelijke voor de in- en output van de jongenslijn samen met Koos Nederhoed. Daarbij wordt het tweetal breed ondersteund door diverse kopstukken uit de Sneker club.

www.vcsneek.nl/smashball

Voor zondag zijn er nog plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich te allen tijde opgegeven via www.vcsneek.nl/smashball waar ook via een leuk filmpje staat wat Smashbal inhoudt..

Smashbal VC Sneek

Bron VC Sneek
Foto en ontwerp: Nevobo en Mark Eldering

Delen

Laatste nieuws

Lees meer