Sportspreekuur Fysio-Actief

Nieuws

Heb je last van een blessure? Of heb je sportmedische vragen of wil je trainingstips? Met al je vragen kan je terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar kan zo binnenlopen. Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt in het spreekuur? Bel dan vooraf naar 0515-434355 om te laten weten dat je langskomt.

Wanneer: iedere dinsdag 18:00-19:00 uur (m.u.v. de zomer/winterstop)

Waar: in de EHBO ruimte van de Sneker sporthal.

Kosten: het sportspreekuur is gratis.

Het spreekuur

Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Tijdens het spreekuur wordt een onderzoek uitgevoerd en bepaal je samen met de fysiotherapeut of er wel of geen behandeling noodzakelijk is. Er wordt tijdens het spreekuur normaliter niet behandeld. Indien nodig kun je voor behandeling of revalidatie direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten. Als het niet mogelijk is om af te spreken op de club, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief via bovenstaand telefoonnummer en vragen om een afspraak bij Janine Reekers. Als je nog geen 18 bent, dien je eerst toestemming te vragen aan je ouders.
Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgafspraken (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining)  zullen wel in rekening worden gebracht. Indien je aanvullend bent verzekerd (of jonger bent dan 18 jaar), wordt dit vergoed door je zorgverzekeraar.

De fysiotherapeut

Janine is (sport)fysiotherapeut bij Fysio Actief. Zij houdt zich bezig met o.a. stabiliteitstraining, blessurepreventie en actieve revalidatie in de zaal en op het veld.

De kenmerken van Fysio-Actief:

  • Actieve aanpak met persoonlijke begeleiding en o.a. actieve sportrevalidatie op het veld of in de zaal.
  • Sport specifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.
  • Duurzame oplossing voor je klachten
  • Snelle service

De fysiotherapeut zal altijd als doel hebben om de speler(s) zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen.

Contact

Fysio-Actief Sneek
Kleinzand 147-149
tel. 0515-434355
info@fysio-actief.nl
www.fysio-actief.nl

Fysio Actief

Delen

Laatste nieuws

Lees meer