Twee jeugdteams VC Sneek sluiten competitie af met kampioenschap

Nieuws

Het was dik feest in de Sneker Sporthal bij VC Sneek waar meisjes A3 en meisjes B4 al smullend van de kampioenstaart de competitie succesvol afsloten met de eerste plaats. Meisjes A 3 mocht de vlag hijsen in de tweede klasse en promoveert naar de eerste klasse. Meisjes B4 deed het eveneens prima: zij konden hun vrouwelijke collega’s de handen schudden want ook dit team werd kampioen namelijk in de tweede klasse.

Het feest bij de Sneker vereniging had nog groter kunnen worden indien Meisjes B 3 in het spoor van VoVeSa was gebleven, maar dat feest ging niet door. De jeugdige talentjes waren afhankelijk van het verlies van de koploper en dat gebeurde niet.

Meisjes B4
Meisjes B4 bestaande uit. Ilsa Alferink, Iris Gommers, Fien de Vries M, Loes Klaaren, Mara Boersma, Sanne Grondsma,. Maureen Lieuwes en Eka Ulusoy behaalde uit tien duels 46 punten en bleef daardoor Covos M 2 vier punten voor. De onderlinge wedstrijden eindigden in een 4-0 winst voor VC Sneek en een 3-2 triomf voor Covos dat daardoor de Snekers geen strobreed in de weg kon leggen.

Meisjes A3
De equipe van Meisjes A3 liet V.V.H. achter zich en moest slechts vier punten op het totaal inleveren. Met 36 punten uit acht partijen lieten de jeugdige Sneker meiden niets aan het toeval over en mogen nu een klasse hoger uitkomen. Dat resultaat werd bereikt door Robin de Wolf, Gerrie Oostra, Zara Kuipers, Yael Oppewal, Indi Slippens, Merle de Maijer, Eva La Cluese, Lara Snijder met als trainers Paul Albersen en Piet Gorter.

Meisjes A3 VC Sneek kampioenMeisjes B3 VC Sneek kampioen

Bron: VC Sneek
Foto: eigen foto’s

Delen

Laatste nieuws

Lees meer