VC Sneek gastheer voor Pré jeugd Oranje meisjesteam

Nieuws

Het komend weekend is VC Sneek gastheer in het kader van de voorbereidingen van de Pré Jeugd Oranje onder 17 dat zich prepareert op de Europese kampioenschappen die van 11 t/m 23 juli in Vrnjacka Banja in Servië gespeeld gaan worden. Het Nederlands team doet dat met twee speelsters van VC Sneek namelijk Gerda Sybrandy en Suze Zijlstra die volgend seizoen in de eerste divisie bij de Sneker volleybalclub spelen.

Mixture
“De zaterdagochtend start met een clinic voor de jeugdspelers van VC Sneek”, vertelt Carolien Zijlstra van de technische commissie. Daarna wordt er getraind door de Oranjespeelsters en op de zaterdagmiddag en de zondagmiddag een wedstrijd gespeeld tegen een mix van dames 2 en een aantal speelsters van landskampioen dames 1.

Onderkomen
De speelsters worden ondergebracht bij verschillende families. Naast het sportieve volleybalaspect is er ook tijd voor ontspanning. ”We hebben o.a. een sloepentocht op het programma staan”, vertelt Carolien Zijlstra verder.

Sneker talenten
Plaats van handeling is sporthal Het Schuttersveld. Op zaterdagmiddag is de aanvang om 15.30 uur terwijl op de zondagmiddag om 14.00 uur voor het eerst wordt geserveerd. Publiek is van harte welkom om o.a. de beide Sneker talenten in actie te zien.

Bron: VC Sneek
Foto: Lieuwe Bosch

Delen

Laatste nieuws

Lees meer