VC Sneek H1 wint van Orion in eigen Sneker Sporthal zonder setverlies

Nieuws

Afgelopen zaterdag 28-10-2023 mochten de mannen van Sneek H1 aantreden om de slechte smaak van de 2e ronde van het bekertoernooi weg te spoelen, tegenstander Orion H2 kwam op bezoek in de eigen Sneker Sporthal.

Het doel van de avond, de goede lijn van de competitie doorzetten!

Coach Edward Kamphuis begon met de volgende 7-mannen aan de wedstrijd: Jelmer Spoor, Luuk Boone, Senna Heikoop, Jeen-Pieter van der Meer, Rutger Zoodsma, Klaas Jelmer Hoekstra & Tom-Carlos Wollesen.

Na de eerste tien punten werd direct duidelijk dat het een spannende avond beloofde te worden, het ging gelijk op en duidelijk werd dat Orion een stabiele ploeg is die niet snel onder de indruk is. In de eerste set bleef het tot de twintig stuivertje wisselen, er werd zakelijk gespeeld maar zonder beleving.

Gelukkig kon dit na de eerste set winst meer worden gecreëerd. Er ontstond meer enthousiasme en plezier in het spel en op deze manier konden de middenmannen, diagonaal en de buitenkanten goed worden aangespeeld. Hierdoor werd bijna elke Side-Out direct gescoord en met ‘clean’ spel werden de daaropvolgende twee sets binnengesleept.

Dit resulteerde voor de Sneker mannen precies in wat ze wilden: Revancheren en de goede lijn in de competitie doorzetten

3-0 winst tegen de mannen uit Doetinchem!

We mogen volgende week weer aantreden. Dan in Apeldoorn tegen Dynamo H2. Deze ploeg zijn we al in de voorbereiding tegengekomen en dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

Mocht u niks te doen hebben aankomende zaterdag?

Kom dat zien in de Omnisport in Apeldoorn!

VC Sneek H1 wint van Orion

Delen

Laatste nieuws

Lees meer