Versoepelingen RIVM 18 mei

Nieuws

Vandaag, dinsdag 18 mei, zijn er versoepelingen aangekondigd. Onderdeel van deze versoepelingen is dat er stap voor stap weer (volleybal)mogelijkheden gaan komen. Hier zijn we ontzettend blij mee. Dit vraagt echter wel enige aanpassing/organisatie.

Het RIVM heeft een duidelijk overzicht gegeven voor de regels die van toepassing zijn voor sporthallen en sportverenigingen. VC Sneek volgt de richtlijnen van het RIVM, zoals vermeld op www.rijksoverheid.nl. Daarbij kijkend naar wat er vanaf nu weer mogelijk is, willen we de volgende mogelijkheden onder de aandacht brengen:

  • Selectietrainingen
    De TC zal als eerste de selectietrainingen voor het nieuwe seizoen oppakken. Hierbij zal de gezondheidscheck essentieel zijn. Op korte termijn zal de TC, via de trainers hierover communiceren, er is al contact met de diverse trainers.
  • Beachvolleybaltoernooi
    Op 29 mei is er een VC Sneek beachvolleybaltoernooi! Alle leden tot de leeftijd van 27 jaar kunnen zich opgeven. Dames 1 zal tijdens deze dag een clinic verzorgen voor circa 35 CMV leden en op dit moment staat de teller op 20 teams die zich hebben opgegeven voor het beachvolleybaltoernooi. Wil je nog meedoen, geef je dan snel op‼️
  • Voorbereidingen in nieuwe teamsamenstelling
    In de tijd van nu is het belangrijk om de trainingen gecontroleerd weer op te starten in aanloop naar het nieuwe seizoen. De TC gaat in overleg met de verschillende trainers om met elkaar te kijken wat er wordt gevraagd en wat er mogelijk is voor de verschillende leeftijdsgroepen. Via de trainers kun je dus laten weten wat je graag zou willen en word je geïnformeerd over de specifieke mogelijkheden per team. We zijn voor de organisatie wel afhankelijk van de beschikbare zaalruimte de komende periode. Die is beperkt i.v.m. eindexamens. De voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen wordt deze week op de website gepubliceerd.

Voor nu: blijf gezond en pas goed op jezelf en respecteer de afspraken. Dan kunnen we hopelijk straks stap voor stap weer meer in het nieuwe seizoen!

Delen

Snel naar

Delen

Laatste nieuws

Lees meer