Volledig Sneker tafel bij Tijd voor Volleybal

Nieuws

Afgelopen zondag vonden er weer opnames plaats van de talkshow en podcast Tijd Voor Volleybal, met wel een héél groot Sneekgehalte want Dieuwke Kramer ontving trainer/coach Erik Reitsma en de spelers Britt Schreurs en Nynke Oud van Friso Sneek.

Presentatrice en tafelgasten
Wederom mocht de gastvrouw van VC Sneek Jeffrey Klok vervangen, die met de Lange Mannen (het Nederlands Heren volleybalteam red.) een belangrijke oefenwedstrijd speelde. In maart mocht Dieuwke het stokje ook al eens overnemen. Als gasten had zij in het eerste gedeelte van de uitzending trainer/coach van Friso Sneek Erik Reitsma, passer-loper Britt Schreurs en aanvoerder en spelverdeler Nynke Oud om te vertellen over het onlangs behaalde landskampioenschap en hoe zij samen met F.D.S. het zitvolleybalteam van Sneek en ook kampioen, gehuldigd zijn. Hoe kan het dat Friso Sneek zo succesvol is en wat worden de doelstellingen voor komend seizoen?

Sneker tafel
Dieuwke: ‘Het was echt enorm leuk om een Sneker tafel te hebben. Het was wel lastig om mezelf als Sneker onpartijdig op te stellen tijdens het presenteren, maar het is echt een hele leuke uitzending geworden. Deze aflevering wil je echt zien, ook als je misschien wel niks met volleybal hebt!’ Naast dit hoge Sneekgehalte is er ook aandacht voor beachvolleybal en de vaste rubriek Bellen met het Buitenland.

Tijd Voor Volleybal
Vandaag komt de aflevering rond 20:00 uur online op het YouTube-kanaal van Tijd Voor Volleybal. Dit is de laatste reguliere uitzending van seizoen 2 en de 25ste aflevering in totaal.

Volledig Sneker tafel bij Tijd voor volleybal

Bron: VC Sneek

Delen

Laatste nieuws

Lees meer