Nieuws

Afgelopen week hebben wij je geïnformeerd dat er opnieuw gekeken zou worden naar het trainingsschema. Na het afwegen van diverse opties is besloten om weer terug te keren naar het oorspronkelijke trainingsschema die vanaf het begin van het seizoen is opgesteld! Het doorvoeren van diverse wijzigingen was helaas niet of onvoldoende mogelijk. Vanaf maandag 26 oktober wordt er weer getraind op de oorspronkelijke trainingstijden:

Trainingsschema vanaf week 44

Voor een aantal teams met spelers en speelsters ouder dan 18 jaar zijn er extra velden beschikbaar. Teams met leden van boven de 18 jaar en ouder wordt gevraagd om samen met je trainer een goede weekplanning te maken, wie traint er op welk moment! Immers; leden van 18 jaar en ouder mogen helaas maar met maximaal 4 tegelijk op 1 veld trainen!

Extra trainingsmogelijkheden

Er is zaalruimte beschikbaar op vrijdagavond én op zaterdagen. Trainers die hier gebruik van willen maken, kunnen dit kenbaar maken bij de TC. De TC zal vervolgens een zaalindeling gaan maken. Omdat we de Gemeente op tijd moeten informeren, is het van belang om dit vroegtijdig aan te melden.

Ondanks dat er extra trainingsmogelijkheden zijn, zal de TC verantwoordelijk zijn voor de indeling!

 Onderlinge wedstrijden

Deze week zullen de jeugdteams informatie ontvangen over de onderlinge wedstrijden die voor de komende weken worden georganiseerd! Diverse vrijwilligers zijn op dit moment bezig om dit te organiseren en te faciliteren. Dit is een mooie samenwerking tussen verschillende commissies. #WijVCSneekDoenHetSamen

Toekomstige wijziging

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen de komende dagen nauwlettend in de gaten. Mochten er zich wijzigingen voordoen, dan informeren wij je tijdig. Tot dusver hanteren we de huidige maatregelen en hebben we als doel dat iedereen in de gelegenheid is om te trainen, waarbij er rekening gehouden wordt met de richtlijnen van het RIVM en de NeVoBo. Zoals eerder aangegeven vraagt de strenge en essentiële Coronamaatregelen een aanpassing in het hele trainingsschema. Uiteraard hadden we dit liever niet gehad, echter om iedereen in de gelegenheid te stellen om te kunnen trainen en volleyballen, zijn we genoodzaakt om de aanpassingen te doen. Uiteraard hopen we op een ieders begrip.

 

Tot slot; Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar wanneer je gaat trainen, houd je aan de voorschriften en bij binnenkomst in de sporthal draag een mondkapje en desinfecteer je je handen! Door dit samen te doen en rekening te houden met elkaar kunnen we op een verantwoorde en veilige manier samen blijven volleyballen!! De kleedkamers en douches zijn nog steeds gesloten!

Bestuur VC Sneek

Delen

Laatste nieuws

Lees meer

Menu