VC Sneek 2 ronde verder in nationale bekerronde

Nieuws

Afgelopen week werd er in de nationale bekerronde gespeeld en de divisieteams van VC Sneek kwamen allemaal thuis in actie. Het resultaat na de gespeelde wedstrijden: VC Sneek dames 2 mogen opnieuw het tenue aantrekken, maar dames 3 en dames 4 werden vroegtijdig geëlimineerd door respectievelijk Olhaco en Grijpskerk.

Geen wereldwonder
Het jeugdige VC Sneek 2 kon na drie sets het wedstrijdformulier met plezier ondertekenen. De ploeg van Bryan de Haas won in drie sets van tweede divisionist DIO Bedum en dat mag geen wereldwonder heten. De Snekers komen uit in de Topdivisie en zijn dus twee klassen hoger gerangschikt zodat het logisch is dat de Waterstadbewoners het karwei makkelijk zouden klaren. Dat laatste was niet echt het geval in de derde set want die werd ternauwernood gewonnen met 29-27. Daarbij aangetekend dat De Haas veel zoveel mogelijk mensen liet spelen.

VC Sneek en VC Sneek 4
VC Sneek 3 dat naar de tweede divisie is gepromoveerd vond haar Waterloo vroegtijdig tegen Olhaco uit Hoogeveen dat eveneens in de tweede divisie uitkomt. De Drenten sleepten een 1-3 overwinning uit het vuur. Dat deed ook Grijpskerk dat in de Sneker Sporthal  tegen derde divisionist VC Sneek met 1-3 de thuisploeg de hielen liet zien.

Foto dames 2 beker

Bron: VC Sneek
Eigen foto team VC Sneek 2

Delen

Laatste nieuws